Wednesday, September 01, 2004

And Now The End Is Near...

Gisteren door de drukte downtown richting Upper East Manhattan gelopen. Een zeer chique gedeelte van de stad, vooral bekend door het Guggenheim en Metropolitan Museum. Nog even snel de laatste dvd'tjes aangeschaft voor dat ik weer terugvlieg naar Marbella (donderdag op vrijdag) en Den Haag (maandag).

Heb echt geen zin om terug te gaan, want in New York voel ik me echt helemaal op mijn gemak. Zodra de mogelijkheid er weer is ben ik weer in NYC te vinden. Er is hier altijd wat gaande en de dagen vliegen om. Maar helaas, aan alle leuke dingen komt een eind en dus ook aan dit weblog. Dit is denk ik mijn laatste post. Ik hoop dat jullie het met plezier gelezen hebben.



Guggenheim Museum, Upper East Manhattan

Tuesday, August 31, 2004

A Great Day at Flushing

Gister de gehele dag op Flushing Meadows geweest voor de US Open. Echt ontzettend gaaf en wat een perfect georganiseerd evenement!
De dag begonnen in Arthur Ashe stadium met de partij tussen
Amelie Mauresmo en Marissa Irvin. Dit was niet een ontzettend boeiende wedstrijd. De wedstrijd daarna tussen Roger Federer en Albert Costa was dat absoluut wel en daarin waren ook zeker genoeg hoogstandjes te zien. Daarna wat rondgelopen op het complex en de laatste set van Mardy Fish tegen David Ferrer in het Luis Armstrong Stadion gezien.
Op baan 13 gekeken naar een spannende wedstrijd
Michal Tabara en Max Mirnyi, waarbij ook flink wat woorden richting umpire gingen. Tenslotte Raemon Sluiter en Paul-Henri Mathieu nog anderhalve set aan het werk gezien en daarna begonnen aan de terugreis richting Manhattan.

Monday, August 30, 2004

Isn't that....?

Nu weten we het zeker! Zo goed als alle Europese deelnemers aan de US Open zitten in dit hotel en langzaamaan wordt het steeds meer een feest van herkenning. Zo zaten we gister en vandaag naast de als 2e geplaatste Amelie Mauresmo te eten en vandaag schoof ook Justine Henin aan een tafel naast ons aan. Ook oud Feyenoord-ambassadeur Raemon Sluiter zagen we vandaag in het hotel, helaas net te laat om een babbeltje te maken.

Morgen meer over de US Open als het bezoek aan Flushing Meadows erop zit.

Sunday, August 29, 2004

Killer Cruise

Het is vandaag weer bloedheet en buiten nauwelijks uit te houden. Na het luisteren naar de verrichtingen van Feyenoord en Ajax richting Loews Cineplex op 68th street en Broadway gegaan en de nieuwste film van Michael Mann (bekend van Heat) "Collateral" gekeken met Tom Cruise.
Erg goede actie-thriller met Cruise eindelijk eens in de rol van
bad guy. Naar de film gaan in de U.S. is sowieso een feest. De bioscopen zijn prachtig en uitgerust met de nieuwste technieken. De zaal waar ik zat had digitale dlp-projectie en wat een verschil is dat! Het beeld is echt haarscherp, de kleuren spatten van het doek af en er is geen krasje, vuil of spetter te zien, echt helemaal top. Het geluid was ook perfect en geen decibel te hard of te zacht. Bovendien is iedereen hier muisstil tijdens de film, daar kunnen we in Nederland nog heel wat van leren.