Thursday, August 26, 2004

Will the IOC choose NYC for 2012?

Nu de Spelen in Athene al langzaam richting het einde lopen is het wel aardig om even vooruit te blikken naar 2012. New York City is namelijk kandidaatstad voor deze Olympische Spelen en dat is duidelijk te merken door de commercials die worden uitgezonden.

Het
X-Plan van de New Yorkers ziet er simpel en degelijk uit en men denkt vooral gebruik te kunnen maken van reeds bestaande locaties, zoals Madison Square Garden, Yankee Stadium, Giants Stadium, Flushing Meadows en een triathlon in Central Park! Aan de westkant van lower Manhattan moet een Olympisch Stadion herrijzen en vanaf dit stadion moeten alle locaties binnen een straal van 16 kilometer te bereiken zijn.

De andere kanshebbers zijn
Londen, Madrid, Moskou en Parijs. De uiteindelijk winnaar zal bekendgemaakt worden op 6 juli 2005, tijdens de bijeenkomst van het IOC in Singapore. Duimen voor New York City dus.


Bring the Games to The Big Apple!

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

No the 2012 games will not go to nyc because it is coming to london in the uk and their are millions of people that are wanting it to come to the uk so nyc will have to wait for the games in 2018.

by a londoner

11:52 AM  

Post a Comment

<< Home