Thursday, August 19, 2004

iPodding & Sushi in SoHo and West Village

Achter in de middag vertrokken richting SoHo, een van de meest swingende wijken van New York City. Als eerste een stop gemaakt bij de flagshipstore van Apple en heb mijn iPodje verwend met een mooi reistasje, remote control, extremity case en een paar fijne Sony MDR-EX71SL earbuds.
Sushi gegeten bij
Sushi Samba in de West Village, asociaal lekker! Het concept is sushi met invloeden uit de Braziliaanse en Peruviaanse keuken, behalve dat het eten er als een kunstwerk uitziet is het ook een sensatie voor je smaakpapillen. Ben je in New York dan is een maaltijd hier een absolute aanrader.
Na afloop nog een drankje gedronken in het Meatpacking District, op dit moment de happening buurt van de stad. Wat op het eerste gezicht een vervallen buurt lijkt met oude pakhuizen blijkt bij nader inzien een ultrahip uitgaansgebied vol restaurants en clubs. Tot vorig jaar was dit nog een van de best bewaarde geheimen van de New Yorkers, maar ook toeristen beginnen het district te ontdekken. Komende zondag meer over Meatpacking.



Apple Store, SoHo, New York City

0 Comments:

Post a Comment

<< Home